Lifestyle

Ezzel az ajándékkal készülünk az első szülinapra

Ezzel az ajándékkal készülünk az első szülinapra

Sosem vártam még annyira szülinapot, mint a most közelgőt. Alig két hét ugyanis, és meggyújtjuk Lölő tortáján az első gyertyát. Így hát úgy döntöttünk, hogy a mi tündéri picurkánknak saját kezűleg készítünk ajándékot. Egy matatófalat.

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

Lopakodunk, éjjelente nesztelenül csattogunk, Lölőnek hátat fordítva kalapálunk – igazi izgatott szülinapvárás van. A férjemmel már egy ideje azon gondolkodunk, mivel lephetnénk meg a mi kis csoda 1 évesünket. Miután mindketten szeretünk egymásnak is egyedi dolgokat ajándékozni, ezért úgy döntöttünk, Lölő is valami különlegeset kap. Így jött az ötlet, hogy plüssmaci helyett inkább készítünk neki egy matatófalat. Ha még sosem hallottál róla, hidd el, nem azért van, mert buta vagy! Sokkal inkább azért, mert kb. ezer dologról akkor hallasz először, amikor szülővé válsz. Szóval, nyugi!

Miért pont ez?

Még tavaly ősszel egy játékboltos körutunk során észrevettük, hogy Lölő hangos kacagásba kezd, ha meglát bármilyen fehér színű figurát. Egy nagy fülű hófehér nyusziba bele is szeretett, így nem volt kérdés, hogy mi lesz a karácsonyi ajándéka. Itthon rejtegettük, még a mosógépből is úgy vettem ki az új szerzeményt, hogy becsúsztattam a nadrágom szárába, le ne bukjunk. Szenteste nagy izgalommal vártuk, mit szól majd Lölő a régi/új kispajtásához. Elkezdte bontogatni a csomagot, és amikor a nyuszi egyik füle már kikandikált a papírból, komolyan mondom, olyan hevesen kezdett verni a szívem, mint még soha. A hófehér nyúl már éppen kikerült teljes terjedelmével a csomagból, de Lölő egy aranyos simogatás után lapátra tette szegényt. Egyszerűen dobta. Szóval, nyuszi, kopp! Nem úgy, mint a csomagolás, ami azért elég kafa dolog!

Lölő képes akár egy órán át is bütykölni, szedegetni, bontogatni, csiburászni, samrálni. (Fogadjunk, az utolsó két szót nem értetted! Sebaj, ha az előző négyről tudod, hogy mi, akkor tuti, hogy nem nehéz megfejteni a többit sem. B.A.Z. megyei vagyok, no!) :)

Karácsonykor dőlt hát el, hogy valami olyan ajándékkal lepjük meg, ami jó sokáig tartogat neki felfedeznivalót. A matatófal pedig pont ilyen.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...