Lifestyle

Amikor anyának és apának különös kényszerei vannak

Amikor anyának és apának különös kényszerei vannak

Elképesztő dolgok történnek velünk. Mármint a férjemmel és velem. A kirakónak minden este össze kell rakódnia, úgy le nem fekszünk, hogy az darabokban van. Ez a férjemnek fontos. Nekem meg az, hogy minden este palacsintába tekerjem Lölőt. Jó, valljuk be, már Lölőnek is vannak „mániái”!

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

Apa szájat tát

Minden akkor kezdődött, amikor megláttam, hogy a férjem is tátja a száját, amikor Lölőt eteti. Tudom-tudom, mindenki, aki az ételt kanálból kínálja a gyerekének, ugyanúgy nyit-zár, ahogyan a csemete. Sokáig titkoltam, mennyire vicces látnom, de aztán lebuktam, így a férjem azóta meglehetősen visszafogja magát. Legalábbis ő azt hiszi, hogy már nem tátja. De, kedves anyukák és apukák! Attól, hogy etetésnél kényszeresen összeszorítjátok a szátokat, ugyanúgy látszik, hogy a lelketek mélyén tátogtok.

Kirakózás nélkül nincs alvás

Aztán ott a kirakó. Hát, az… Na, képzeld, van egy 12 darabos puzzle, amit Lölő ébredés után széthord az egész lakásban. Napközben, amikor nagyritkán hozzájutok, én is szívesen összerakom, aztán, ha kész, jól megbeszéljük Lölővel, hogy a kiskukacnak miért piros a ruhája és hogy mászik a levélre. Aztán hazajön apa. Ha nem is az első otthon töltött öt percben, de tízben biztosan sor kerül arra, hogy végigpásztázza a terepet, hol lehetnek a darabok. Aztán leszáll az éj, és még fürdés előtt lehuppan a kanapéra, hogy összerakja. De figyelj! Úgy rakja össze, hogy körbeöleli a darabokat, hogy szélvész kisasszony még véletlenül se kaparinthassa meg a nehezen összeszedett részeket. Elképesztő élmény átélni, ahogyan szépen lassan beépült apuka napi rutinjába a kukacos kirakózás. Mert anélkül bizony nem megy aludni a család.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Manapság már szinte minden háztartásban megtalálható a kompakt légkeveréses sütő, sokan azonban elkövetnek vele egy komoly hibát, amely az egészségre is káros lehet.
Sztárok
Károly egykori asszisztense szerint Nagy-Britannia egykori leggyűlöltebb nőjéből nemcsak hogy királyné lett, de még egy olyan dologra is sikerült szert tennie az utóbbi időben, amiről azt gondolta,...
Lifestyle
Az Oroszlán izgalmas híreket hall egy női ismerősétől. Napi horoszkóp!