Lifestyle

Ezt mind meg fogja kapni a kislányom a 18. születésnapján

Bár nagy terveink voltak gyereknapra, sajnos közbeszólt egy kis betegség, úgyhogy az idei „babaünnepet” a négy fal között töltöttük. Mit nekünk vurstli, ha egyszer itthon is igazi fesztiválhangulat van! Alvásidőben meg indulhat a nosztalgiázás.

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

A gyereknapok sosem a nagy ajándékokról szóltak, bár a drága keresztapámtól kapott csillogós gyűrűket sosem feledem. A mai napig emlékszem a színjátszós kövesre, pedig talán, ha öt lehettem. Annak már bizony harminc éve… Istenem, mennyi emlékem van!

Tudod, nekem van az a „becsípődésem”, hogy Lölőcimnek éppen olyan csodás élményekben legyen része, mint amilyenben nekem részem lehetett. Úgyhogy, ha az idei gyereknap kicsit vírusosra is sikerült, semmi sem szegte a kedvünket. A vattacukor illatú séta helyett bújócskáztunk, csattogós kacsáztunk, labdáztunk, ettünk-ittunk, jót mulattunk. Gondolhatod, micsoda gyereknap volt nálunk, ha apuka még azt is megengedte, hogy Lölőkénk átrendezze a hűtőmágneseket! :)

Mégsem ugyanaz a vasárnap

Látszólag ez a vasárnap is ugyanolyan vasárnap, mint bármelyik más, tavaly óta május utolsó vasárnapján mégis ragyogóbban süt a nap, másként lebegnek a színes lufik, máshogyan szól a zene a vurstliban és már azért várom a gyereknapot, mert Lölőt ünnepeljük. Szóval, nem fogod elhinni, most is folyamatosan pörögtek az emlékek, úgyhogy volt, hogy percenként törölgettem a boldog könnyeim. Aztán amikor Lölő elaludt, elő is vettem az emlékes dobozát…

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.