Lifestyle

Feltettem magamnak a kérdést: anya vagyok-e egyáltalán?

Megígértem a kislányomnak, hogy vigyázni fogok rá

Sok mindenben volt első ez a hét. Életemben először készítettem sütőtököt, először ült fel Lölő, majd rögtön aznap este a kádban fel is állt. És ezen a héten történt meg az első baleset is. Anyai szívem először szakadt meg úgy igazán…

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

Amikor tévednek a szülők

Hat és fél hónap után jelentem: téves minden eddigi elképzelésünk, miszerint Lölő egy lusta kiscica típus. Az igazság ezzel szemben az, hogy a mi kis Lölőkénk egy minden hájjal megkent (ez már kívülről is egészen jól látható), belevaló kis csibész, aki az első felülése napján a kád szélébe kapaszkodva egy pillanat alatt fel is állt. Ez utóbbi még csak esténként fordul elő (minden este), de úgy tűnik, a lába már készen áll minden fondorlatra, úgyhogy még a technikán kell egy kicsit finomítani. És akkor nem lesz megállás! Mármint neki igen, nekünk nem. Most jut eszembe: majdnem két hónapja írtam arról, hogy már-már gyanús a csend, hohó, azóta pedig mi minden változott! Szóval, nem mondom, hogy nem kapok frászt egyre többször… És még csak most lesz 7 hónapos!

Imádom ezt a nőt! :)

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...