Lifestyle

Pakolj, ha bírsz! - avagy így készülünk a családi nyaralásra

Hurrá, újra nyaralunk! Idén nem kapkodunk, idén inkább pakolászás közben zoknikkal kergetőzünk, kemény munkával összeállított listát keresünk, majd találunk meg összefirkálva a szennyestartóban. Mert idén is kell a lista utazás előtt, sőt, még inkább kell a lista, mert anya feje nem káptalan.

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

Azzal nyugtatom magam, hogy tavaly azért voltam annyira szétcsúszva az első nyaralásunk előtt, mert Lölő még csak alig 2 hónapos volt. Teljesen új volt a helyzet, mármint az a helyzet, hogy a családi nyaralás immár azért családi, mert a férjem most már apuka, én meg anyuka, Lölő meg egy csemete, a mi csemeténk. Ebben az új szituációban pedig minden más: nem érdekel többek között az, hogy magadnak mit tettél a táskába (egyáltalán tettél-e bele valamit), de nem foglalkozol azzal sem feltétlenül, hogy magadnak csomagoltál-e például fogkefét (nyugi, csomagoltam!). Szóval, tényleg minden Lölő körül forgott, ahogyan azóta is minden amúgy. De azért a készülődés most már egy kicsit lazábban ment. Talán azért, mert rutinosabb is lettem ez alatt a bő 17 hónap alatt, plusz nagyjából Lölő egész ruhásszekrényét magunkkal vittük, úgyhogy meglepett volna, ha valami kimarad. (De erről majd később…)

Lista nélkül sehova!

A tavalyi nyaralásunkkal kapcsolatban azonban egy valamihez most is ragaszkodtam, ez pedig nem más, mint a lista. Könyvet még az életben nem írtam – szerkeszteni viszont már volt szerencsém néhányat, szóval, gondolom, milyen nagy meló lehet –, de úgy tudom elképzelni, körülbelül akkora levegőt vesz az író a nagy mű megalkotásának a kezdetekor, mint amekkorát én veszek, amikor leülök összeállítani a listát. Tudod, olyan listát, amiben részletesen felsorolod, hogy a csemetédnek mindent be kell pakolni, magadnak meg semmit.

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A TV2-nál már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Lifestyle
Pillanatokon belül kiderül, hogy tényleg átlagon felüli-e az intelligenciád!