Lifestyle

Almási Kitti válaszol: Hogyan kezeljem a kritikákat?

Hogyan kezeljük a konfliktusainkat? Mit kezdjünk a személyünket érő kritikákkal? Hogyan dolgozzuk fel a sérelmeket? Ezekben a kérdésekben segít Dr. Almási Kitti mai bejegyzése.

Dr. Almási Kitti, klinikai pszichológus

Videóimban az olvasói levelek, kérdések közül a leggyakrabban felmerülő problémákra fogok válaszolni. A célom az, hogy egy pillanatra elgondolkodtassam az embereket arról, hogy mindig, minden helyzetet megváltoztathatunk azáltal, ha új szempontból értelmezzük, ha másként tekintünk rá. Ennek a szemléletmódnak az elajátítása más életterületeken is nagy előny lehet.

Az olvasói történeteket, kérdéseket az [email protected] emailcímre várjuk!

Hogyan kezeljem a kritikákat?

Mindenkit érnek kritikák - legyen szó jóindulatú észrevételről vagy bántó megjegyzésekről. A szakértő szerint az első lépés az, hogy felismerjük a helyzetet és ennek megfelelően reagáljunk.

"Fontos, hogy elgondolkozzunk a másik motivációin, a saját elakadásunkon és saját feladatainkon egy ilyen helyzetben." - mondja a szakértő.

Dr. Almási Kitti ezen a héten a szerelmi csalódások feldolgozásában segít.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.