Lifestyle

Ezért kötelező minden gazdinak beíratni a kedvencét kutyaiskolába

Sokan még mindig úgy tartják, a kutyaiskola lényege, hogy cuki trükkökre tanítsuk meg kedvencünket. Pedig a kiképzés elengedhetetlen a kutya szocializációjához: ahhoz, hogy biztonságban és jólétben tudjon élni az emberek világában.

dr. Király Péter - állatorvos, a Rex Állatsziget alapítója

Imádod az állatokat, és szeretnél többet tudni róluk? Esetleg tenni is szeretnél értük? Akkor jó helyen jársz! Üdvözlünk blogunkban, az Állatszigeten! Rendszeres állatszigeti barangolásainkon betekintést nyerhetsz az állatvédelem és az állatorvoslás mindennapjaiba, közben hasznos ismeretekkel gazdagodhatsz, sőt - ha akarod - akár állatokat is menthetsz! Állati klassz kalandokra hívunk. Ha készen állsz, tarts velünk!

Építs ki bizalmi kapcsolatot a kutyáddal!

A Rex Alapítvány által szervezett Engedelmes Kutyák Napján, április 7-én megismerkedhetünk az engedelmességi képzés sokféle, színesebbnél színesebb módszerével és kiválaszthatjuk azt, ami kutyánknak és nekünk is a legtöbb örömet okozza. Az 5. alkalommal megrendezett programon a szervező Rex Alapítvány legfontosabb célja, hogy eloszlassa az engedelmességi képzéssel kapcsolatos leggyakoribb tévhiteket.

A kutyaiskola ugyanis nem úri hóbort, hanem elengedhetetlen a mindennapokhoz: segítség a kutyának az emberi társadalomba való beilleszkedéshez, a gazdinak pedig mankó a helyes kutya-ember kapcsolat kiépítéséhez. Az olyan tevékenységek, mint a közös étkezés, a nyaralás, a játék vagy akár egy mindennapi séta is nehézkessé válik egy, „a gazdi fején táncoló”, engedetlen kutyával.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Schmidt Zsófia

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...