Agymenő blog - Az új Nivea testápoló azt adja, amit ígér

A Nivea egy fantasztikus wellness nap keretein belül bemutatta új termékét, mely a kissé bonyoltult IN-SHOWER BODY MILK skin conditioner névre hallgat. Oké, új, de mit tud?

Mindig szkeptikus vagyok az új termékeket nézve, pláne, ha forradalmi újdonságként harangozzák be. Ezt a jó szokásom most is fenntartottam.

A Nivea azokat az embereket célozta meg, akik idő hiányában, lustaságból vagy költséghatékonyságból nem használnak testápolót. Tény, a testápolók sajátossága, hogy bekencézed magad… Majd kell egy pár perc, rossz esetben több, hogy felöltözhess, mivel meg kell várni, míg beszívódik. A ruhákról nem is beszélünk, amit jól össze lehet kenni. Szerintem ez mindenkinek ismerős. Az állítás szerint itt ettől nem kell félni. Mi a logika?

Az új terméket a szokásos fürdés, zuhanyzás végén kell használni, amikor már tusfürdővel megtisztítottad magad, de még a zuhany alatt állsz. Egy pici a kézbe és simán elkened, mint ahogy a tusfürdőt szoktad. Öblítés, majd törölközhetsz is!

Nos, nem tartottak a bizonyítástól; adtak mintákat, melyek meglepően nem 1-2 alkalomra elegendőek, hanem hónapokig használhatod, tehát a normal méretű termékről beszélünk. Beálltam tisztulni, tusolás, tusfürdő, “öblítés”… Nivea… A cucc hihetetlen jól oszlik el, pont annyi időt vesz igénybe a komplett test átkenése, mint a tusfurdőé… Nettó 30 másodperc. Ismét öblítés, ugrás ki a zuhany alól, törölközés. Itt vártam az első buktatót, mert a hasonló termékek a szárítkozás alatt lejönnek. Na, ez nem! A hófehér törölköző hófehér is maradt! WOW!

Ezek után meglepően tapasztaltam, hogy a bőröm, ami egyébként iszonyatosan száraz, teljesen hidratált, normális tapintású.

Jött a második teszt; farmer! A frissen krémezett bőrre felhúzni egy feszes farmert pont olyan, mintha az acélt próbálnád hevítés nélkül meggyőzni, hogy táguljon… Viszont a vártak ellenére nem kellett harcolnom, belesuttyantam a kedvenc darabba. Hmm… Mi a szösz?

Jó, még kötözködtem kicsit; meglátjuk mi lesz pár óra múlva! Eredmény: a bőröm teljesen beszívta a hidratálót, matt fényű, mégis kellemes tapintású maradt.

Na, jó, akkor még egy próba, hátha bele tudok kötni; edzés!

A “tuskrém”, vagy “vizes krém” (aminek fejben elneveztem) a felhevült testemen picit kicsapódott, de hiába tapogattam a karom, hasam, nem volt ragacsos. Teljesen normális érzés volt, amit egy jól kondícionált bőrnek kellene nyújtania. Aztán direkt nem tusoltam, mivel eleve nem szoktam edzés után, hanem hazamegyek. Valahogy taszítanak a közösségi zuhanyzók akkor is, ha láthatóan tiszták, újak, premium kategóriásak. Szóval, miután megszáradtam, jött a következő tapi… Semmi ragadás, az edzőruhám órák múlva sem mutatta nyomát, hogy az izzadtsággal szépen a szövetbe telepedett volna az anyag. Tudjuk, hogy ez hosszú távon a ruha halálát jelenti :-/

Ezen túlmenően érzékeny is a bőröm, így vártam, hogy másnapra kipattog tőle, de nem így lett. Tehát nem irritál, a hidratáló összetevők pedig nem indítanak el kellemetlen folyamatokat, amivel a pórusokban összegyűlt port “felhidratálva” jól kipattogsz.

Ritkán áradozom, mivel rengeteg készítményt próbálok ki kamasz korom óta, ebben pedig a legdrágább, luxuskategóriás termékek vannak az élen. Sajnos ott is volt bukás, nem kevés. Azonban ebbe a termékbe csak nagyon rossz indulattal lehetne belekötni, talán még némi hazugság is kellene hozzá. Az én szívemet elnyerték, pedig nem vagyok Nivea rajongó, ezt leplezetlenül vállalom!

A piacon újdonságnak számító technológia megállja a helyét, mi több, szerintem egy új trendet indítanak el ezzel, ami azért már kellett a Niveának, lássuk be. Azt azért kíváncsian várom, hogy mikor, melyik cégnek lesz hasonlóan forradalmi (és itt direkt használtam ezt a szót) terméke, amely alapjaiban változtathatja meg a szokásainkat. Tudományosan magyarázható a dolog, azonban ismerjük be, a legtöbbeket ez baromira hidegen hagyja. Annyit azért érdemes tudni, hogy olyan környezetkímélő anyagokból áll, melyek a csatornába jutva azonnal bomlanak… Nem mellékes. Ezzel a környezettudatos vásárlók vitorlája is kókadozik, nem lehet belekötni! :)

Summa: innentől nem külön program a testápolózás, hanem a mindennapokba csempészték… De durva… És ravasz! :) Ehhez két típus társul, a fehér - normál bőrre, és a kék – száraz bőrre, mindkettő a Nivea már ismert illatával, ami önmagában ápolt, tiszta érzést ad, de nyugodtan ráfújhatod a kedvenc parfümöd, mert nem fog bekavarni az összhatásba. Nagyanyáink az alap termékeikkel lehettek így, mint én ezzel. Pofaleszakadás és azonnali rajongás! :)

Ha engem meg tudtak győzni (bár nem állt szándékukban, pusztán kipróbálásra ajánlották), akkor véleményem szerint másoknál is menni fog, és egy új terméktípust köszönthetünk a fürdőszobák polcain. A férfiak is imádni fogják, hiszen gyors és egyszerű… Gyanús, hogy a pasik ellopkodják majd a csajuktól, vagy csak csennek belőle :D Emellett a gyerekek testápolása is megoldva pancsolás közben, észre sem veszik, míg normális esetben a jó meleg víz után ódzkodnak a hideg krémektől és jogosan tartjának elvesztegetett időnek a játék előtt.

Welcome “tuskrém”, végre valami, ami azt adja, amit ígér: kényelmet és hatékonyságot, időmegtakarítással!

Magáról a bemutatóról is szólok majd, de úgy éreztem, ezt az élményt a tesztelés utáni napokat letudva azonnal meg kell osztanom! Talán az első csörgőmnek örülhettem így… De ezt anyukám tudná csak magabiztosan kijelenteni ;)

Oldalak

Fashion&Beauty
Jennifer Lopez egy igazi divatikon, és a tökéletesen összeválogatott szettjeiben mindig ragyog.
Egészség
Bár mindannyian tudjuk, hogy a gyümölcsök nagyon egészségesek, valójában több tévhit kering a fogyasztásukkal kapcsolatban, mint gondolnád.
Lifestyle
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a rántott camembert az az étel, amit kivétel nélkül mindenki szívesen fogyaszt – elkészíteni azonban már jóval kevesebben szeretik, hiszen igencsak macerás folyamat...