Sült feta zöldségágyon

Egyszerű, gyors, egészséges és nagyon finom - kell ennél több?

Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya

Blogomban megmutatom, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. Az Adri's Kitchen című gasztroműsor 6. évada minden szombaton délelőtt a TV2 és vasárnap FEM3 csatornákon.

Sült feta zöldségágyon

Hozzávalók:

  • 250 g feta sajt
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 2 db tv paprika
  • 10 db koktélparadicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 szál újhagyma
  • 2 szál friss kakukkfű
  • 1 dl olívaolaj
  • friss bazsalikom

Elkészítés:

  1. A zöldségeket összevágjuk és egy hőálló tálba halmozzuk.
  2. Sózzuk, borsozzuk, majd helyezzük a tetejére a feta sajtot.
  3. Locsoljuk meg olívaolajjal és fűszerezzük friss kakukkfűvel és bazsalikommal.
  4. Takarjuk le alufóliával és 190 fokra előmelegített sütőben süssük 35-40 percet.
  5. Tálaljuk ciabattával vagy friss ropogós baguettel.

Tipp: Turbózd fel cukkínivel és padlizsánnal ezt a remek fogást!

Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!

Fotó: Komáromi Annamária

Oldalak

  • 1
  • 2