Konfitált libacomb, káposztás tésztával - nem csak Márton-napra!

Valaki cukorral, valaki jó borsosan és van olyan is aki mindkettővel jól megszórja a káposztás tésztát Én most egy teljesen új változatot készítettem, amit baconnel tettem még ízgazdagabbá, na meg persze szaftos libasülttel:

Marton Adrienn, az Adri's Kitchen háziasszonya

Blogomban megmutatom, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. Az Adri's Kitchen című gasztroműsor 4. évada minden vasárnap a TV2 és FEM3 csatornákon.

Konfitált libacomb, káposztás tésztával

A receptet megtaláljátok a videóban!

Fotók: Komáromi Annamária

Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!