Forrócsoki - pillecukor hóemberrel

Ki épített idén HÓEMBERT?!
Mutatok egy trükköt, amivel hó nélkül is tuti sikerülni fog:

Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya

Blogomban megmutatom, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. Az Adri's Kitchen című gasztroműsor 4. évada minden vasárnap délelőtt a TV2 és FEM3 csatornákon.

Forrócsoki - pillecukor hóemberrel

Hozzávalók:

NUTELLÁS FORRÓCSOKIHOZ

  • 3 dl Tej
  • 150 g Nutella
  • 2 dl Tejszín

EGYÉNI HOZZÁVALÓK

  • Pillecukor
  • Sárgarépa pálcikák
  • Olvasztott étcsokoládé

Elkészítés:

Az elkészítés roppant egyszerű, úgyhogy vágjunk bele!

A tejet és a tejszínt, nutellával felforraljuk 5 percig. Majd az egészet egy szűrő segítségével átszűrjük.

TÁLALÁS

A kész forrócsokoládét pillecukorral díszítjük.

Ha tetszett ez a szuper forrócsoki recept és szeretnél még hasonló klassz tartalmakkal találkozni, akkor kövess Instagramon és lájkolj Facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb receptekről. :)

Fotók: Komáromi Annamária

Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!