Simonfi Ági - klasszikus Pilates mesteredző, az Ágipilates alapítója; Egészséges Életmód Észjárás© coach

Bemutatkozás

Hogy lesz egy közgazdászból Pilates edző? Egy komoly gerincbetegség és a problémával való szembesülés utáni döbbenet, majd a keresés – mit is edzhetnék én, aki végigmozogta az életét, miután közlik az orvosok, hogy innentől nincs ám ugra-bugra?! – elég könnyen elvezetett magához a mozgásformához!

S ha már elvezetett, ott is ragadtam. Mert ez a mozgás fantasztikus! Hosszú évek után először éreztem azt, hogy végre nem nyilall a derekam és a betegségem karbantartható vele! Sőt, még futni is tudok mellette. S amikor hosszú távon megtapasztaltam, mit is „tud” Joe Pilates zseniális mozgásrendszere, „erkölcsi kötelességemnek” éreztem, hogy minél több, akár hozzám hasonló, gerincbántalmakban szenvedő emberhez eljuttassam a Módszert!

Miben segíthet a Pilates?

A Pilatesszel nem csak a gerinced marad örök-fiatal, hanem saját magad legjobb formáját is elérheted vele! Úgy tűnnek majd elő tested szebbnél szebb izmai, mint ahogy Michelangelo keze alatt formálódott Dávid szobra!

Az Ágipilates küldetése pedig, hogy megossza a pilatesi üzenetet és magukat a gyakorlatokat, méghozzá azok eredeti formájában, a lehető legtöbb magyar emberrel. 2005. óta tesszük ezt számtalan DVD, Pilates Nap és Ágipilates Nyári tábor formájában. Az Ági Pilates Stúdió pedig – immáron 10 éve - a hazai klasszikus Pilates edzőképzés központja.

S mivel az ember nem csak test, hanem szellem és lélek is, edzői tevékenységem fókuszát - a fizikai sík mellett – az egészséges életmódhoz vezető észjárásra és annak egyes elemeire is kiterjesztettem. Nagy örömömre szolgál, hogy ezt most Veled is megoszthatom! Köszönöm, ha Te is figyelmet szentelsz az írásaimnak – bízom benne, hogy hasznodra válnak!

Itt tudsz tanácsot kérni

SIMONFI ÁGI

Weboldal: agipilates.hu

E-mail: [email protected]

Eddig megjelent cikkek

Feszes has és karcsú derék nyárra: 3 hatékony gyakorlat, amivel elérheted
Lifestyle
A Pilatesesek hasa „legendásan” szép. Lapos, feszes, nem „túl” kocka, karcsú derékkal. Hogy minek köszönhetik mindezt?...
Alig 2 hónap és bombaformád lesz ezzel a módszerrel
Lifestyle
A Pilates órára első pár alkalommal „lemerészkedő” vendégek szájából gyakran elhangzik a kérdés: „Lehet-e fogyni...