Sztárok

Felismerhetetlenre plasztikáztatta magát az X-Men gyönyörű sztárja: még a rajongói is elmennének mellette az utcán - Fotók

Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex)feleségét.

Az ezredfordulón robbant be Hollywoodba

A most 59 éves Famke Janssen a kilencvenes évek közepén alapozta meg hollywoodi hírnevét. A holland származású színésznő akkor kavarta fel maga körül az állóvizet, amikor 1995-ben Xenia Onatopp szerepében domborított az Aranyszem című James Bond-filmben. Pár évvel később Woody Allen Sztárral szemben című komédiájában is láthattuk, amit még több kisebb, szakmailag csekély hozamú feladat követett, majd az ezredfordulón berobbant a mozikba a legelső X-Men-film, A kívülállók, melyben az akkor 36 éves Janssen Jean Grey karakterét formálta meg. A feltörekvő színésznőnek végül ez a szerep hozta meg a világhírt (nem véletlen, hogy később még számos folytatásban eljátszotta az ikonikus figurát), de később a Liam Neeson nevével fémjelzett, ma már legendásnak számító akciófilmben, az Elrabolva címűben (és folytatásaiban) is láthattuk. Sajnos Janssen szépsége mára alaposan megkopott, de ez nem a világsztár természetes öregedésének köszönhető...

Sajnos - sok más kortársához hasonlóan - a népszerű színésznő is a plasztikáztatásban vélte felfedezni a korosodás ellenszerét.
Kattints a további képekért!

Egyre inkább úgy néz ki, hogy a Hetedik és a Blöff sztárja, mint aki rátalált a fiatalság forrására.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.