Fashion&Beauty

Ilyen hajszín passzol hozzád a legjobban a bőrtónusod és a szemszíned alapján

Bár a színek kiválasztása során a személyes preferenciák és a kényelem is fontos szerepet játszik, íme egy kis útmutatás a tökéletes szín megtalálásához.

A megfelelő hajszín

A hajszín kiválasztása nem csupán divat vagy személyes preferenciák kérdése; szorosan összefügg a bőrtónussal és a szemszínnel is. Ezek a kulcsfontosságú tényezők segítenek abban, hogy a választott hajszín kiemelje a szépséged és harmóniát teremtsen az összképedben. Két alapvető tényező, amelyekre figyelemmel kell lenni, a meleg és hideg tónusok:

Meleg és hideg tónusok: A meleg és hideg bőrtónusnak megfelelő színek kiválasztása segíti az összhangot és a természetes szépség kiemelését. A meleg bőrtónus sárgás, aranyszínű, a bőr könnyebben barnul. A hideg bőrtónus rózsaszín vagy kékesszürke árnyalatokat tartalmaz, nehezebben barnul.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Ha már mindent megpróbáltál, mégsem tudsz lefogyni, akkor érdemes beépíteni az étrendedbe az őrölt köményt, ami nemcsak a plusz kilókra, de sok minden más bajodra is igazi gyógyírként hathat.
Utazás
Tizenegy évvel ezelőtt omlásveszély miatt került lakat alá, ám hamarosan állagmegóvó felújítás keződik a területen.
Sztárok
Bár lánya, Rumer szerint Bruce Willis a körülményekhez képest jól van, egy szakértő nemrégiben elárulta a Daily Mailnek: a Die Hard-filmek egykori sztárja hamarosan elveszítheti a beszéd képességét.