Lifestyle

Megszagolta a macskakaját a tacskó: amit ezután a 4 kölyökcica tett, attól sokkot kapott a kutya - Videó

Valószínűleg egy életre megjegyezte ezt a napot és soha többé nem tesz ilyet. A Callie nevű kutya története letarolja a TikTok-ot.

Látogató

A TWN.hu cikke szerint nemrég látogatóba mentek a gazdája édesanyjához, az idős hölgy viszont évek óta rendszeresen fogad magához ideiglenesen állatokat, hogy a "nevelőanyjuk" legyen. Jelenleg épp öt kölyökcicáról gondoskodik Misty Medlocko, így lehetett számítani rá, hogy a találkozásukból kellemetlen helyzet lehet. Igaz, nem úgy, ahogyan az végül lett is. A tacskót látszólag ugyanis hidegen hagyták az apró négylábúak, a nekik kitett macskaeledel azonban nem. Amikor viszont a fürdőszobában megtalálta a táljukat és beleszagolt, váratlan dolog történt. A kutya rémálma valósult meg - évekig lesznek álmatlan éjszakái ettől az emléktől!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Harry állítólag egy dolgot sérelmez nagyon, és teljesen kiakadt azon, hogy családja kicsit sem értékeli azt az erőfeszítést, amit nemrégiben tett épp a palota érdekében.
Lifestyle
Nem egyszerű feladat megtalálni a számunka megfelelő terapeutát. Az alábbi egy kérdéssel viszont könnyen tesztelhetjük, hogy valódi szakemberrel van-e dolgunk.
Lifestyle
Furcsa, megmagyarázhatatlan dolgokat művel a mobiltelefonod? Meglehet, hogy adathalászok férkőztek hozzá. Íme, a jelek.