Lifestyle

Nagyon erős a hatásuk: 5 isteni és extra hatékony méregtelenítő finomság, amik pikk-pakk lefaragják rólad a pluszkilókat

A szervezeted megtisztítása a célod? Akkor mindenképpen építsd be a cikkünkben felsorolt finomságokat az étrendedbe!

Gyerekjáték lesz a fogyás

A diéta sokszor már önmagában is nehéz, azonban a sikeres eredmény érdekében nem elég csupán a kalóriaszegény étkezésre és a rendszeres testmozgásra figyelni – a fogyás eléréséhez hasznos lehet olyan élelmiszereket is beilleszteni az étrendünkbe, amelyek segítenek a szervezetnek megszabadulni a felhalmozott méreganyagoktól, továbbá hozzájárulnak ahhoz, hogy a súlycsökkenés tartós maradjon. Ráadásul ezek a harapnivalók nemcsak egészségesek, hanem nagyon finomak is, így számos jótékony hatásuk mellett még szuper ízélményt is biztosítanak. Galériánkban felsoroljuk, miket érdemes fogyasztanod nap mint nap, ha az a célod, hogy alaposan megtisztítsd a testedet:

Szezámmag Az ázsiai ételekben tahini formájában bőven megtalálható, de a salátákhoz is hozzáadhatod a magokat, mert megvédik a májsejteket az alkohol és a gyógyszerek (például az antibiotikumok) káros hatásaitól.
Kattints a további képekért!

Rendszeres testmozgással és egészséges étkezéssel megszabadulhatunk a pluszkilóktól, azonban ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nem mindegy, mikor állunk neki edzeni.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Rosszul indult a szakítás Krausz Gábor és Tóth Gabi között, de sokak szerint a sztárséf inkább már hálás lehet az énekesnőnek, hogy ez az egész így alakult.
Sztárok
Tolvai Renivel sok izgalmas dolog történt az utóbbi időben: kitartásának és szorgalmának hála hatalmas átalakuláson ment át, ráadásul szakmailag is újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen nemrég debütált...
Lifestyle
Bizonyos esetekben a meleg vizű fürdők látogatása nem ajánlott.