Fashion&Beauty

A "crème brûlée" szőke most minden nő kedvenc hajszíne: egyszerűen gyönyörű ez az árnyalat

Beyoncé már számos trendet inspirált, és most úgy tűnik, hogy a jelenlegi frizurája megint rengeteg nő szívét dobogtatja meg.

A "crème brûlée" szőke

Beyoncé arany haja ikonikussá vált a több évtizedes popzenei pályafutása során. Persze néha sötétebb, dimenzionáltabb, olykor fonott vagy felnyírt haja volt, de szinte mindig ott van a napfény esszenciája a tincsei között. A közelmúltban azonban – hála Rita Hazan sztárfodrásznak és színművésznek, aki Mariah Carey-vel, Sydney Sweeney-vel és Jennifer Lopezzel is dolgozik – Beyoncénak az eddigi legvilágosabb és legfinomabb frizurája van most, a turnéja alatt. Ez az árnyalat pedig a "crème brûlée" szőke nevet kapta.

Mutatjuk, hogy mennyire varázslatos ez az árnyalat!

A sztárfodrász szerint, ha el szeretnéd érni ezt a színt, akkor ,,Kérj egy vajas – nem narancssárga – szőke alapot, krémes szőke kiemeléssel a fodrászodtól."
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Milliókat ejt ámulatba a nő videó-sorozata. Ez tényleg krimibe illő.
Lifestyle
Ha meghalljuk a zsíros étel kifejezést, legtöbbünknek valószínűleg az egészségtelen gyorsételek jutnak eszébe. Az igazság viszont az, hogy rengeteg olyan zsíros, olajos étel van, amelyekre a...
Sztárok
Jane Austen legendás regényíró munkásságáért egy egész világ rajong, akad viszont néhány különösen érdekes részlet az életében, mely még a legnagyobb rajongókat is megdöbbentheti.