Fashion&Beauty

Minden menyasszony ilyen körmökre vágyik: íme, 2023 legszebb esküvői manikűrtrendjei, ha unod már a klasszikus franciát

Az esküvői smink és frizura mellett természetesen a manikűr is nagyon fontos egy menyasszony számára. Cikkünkben most olyan körömtrendeket hoztunk el, melyek hódítani fognak az egész szezonban!

Minden ara imádni fogja

Javában tombol a nyár, ami azt jelenti, hogy az esküvői szezon kellős közepén vagyunk. A nagy napon minden mennyasszony arra vágyik, hogy tökéletes ruhában, sminkben és frizurában mondja ki a boldogító igent szíve választottjának, azonban a manikűr sem elhanyagolható részlet, sőt! Nagyon nem mindegy, milyen körmökkel áll egy nő az oltár elé, elvégre ugyanúgy az összhatás részét képezik, ráadásul ha kellően ízlésesen, elegánsan és stílusosan vannak elkészítve, még varázslatosabbá tehetik az ara megjelenését. Ha unod már a klasszikus franciát, kattints a galériánkra, ugyanis inspiráció gyanánt összegyűjtöttünk néhány igazán mesés esküvői manikűrt, amit minden menyasszony imádni fog:

Ez a manikűr egyszerre bohém és elegáns, de semmiképpen sem vonja el a figyelmet a menyasszonyi ruháról.
Kattints a további képekért!

A legújabb manikűrtrend tökéletes választás nyárra. Sok-sok verziója van, így te is tudsz csemegézni a cikkvégi galériánkból.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Allure

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.