Fashion&Beauty

A "crème brûlée" szőke most minden nő kedvenc hajszíne: egyszerűen gyönyörű ez az árnyalat

Beyoncé már számos trendet inspirált, és most úgy tűnik, hogy a jelenlegi frizurája megint rengeteg nő szívét dobogtatja meg.

A "crème brûlée" szőke

Beyoncé arany haja ikonikussá vált a több évtizedes popzenei pályafutása során. Persze néha sötétebb, dimenzionáltabb, olykor fonott vagy felnyírt haja volt, de szinte mindig ott van a napfény esszenciája a tincsei között. A közelmúltban azonban – hála Rita Hazan sztárfodrásznak és színművésznek, aki Mariah Carey-vel, Sydney Sweeney-vel és Jennifer Lopezzel is dolgozik – Beyoncénak az eddigi legvilágosabb és legfinomabb frizurája van most, a turnéja alatt. Ez az árnyalat pedig a "crème brûlée" szőke nevet kapta.

Mutatjuk, hogy mennyire varázslatos ez az árnyalat!

A sztárfodrász szerint, ha el szeretnéd érni ezt a színt, akkor ,,Kérj egy vajas – nem narancssárga – szőke alapot, krémes szőke kiemeléssel a fodrászodtól."
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.