Lifestyle

Ettől te is könnyezni fogsz: ez a haldoklók öt legfőbb intelme az egészséges emberekhez

A New Orleansban élő, 30 esztendős Hadley Vlahol nyolc éve dolgozik ápolóként, haldoklók mellett. Zsenge kora ellenére rengeteg megrendítő élethelyzettel találkozott már, s nemrég egy könnyfakasztó videóban mesélt el pár igazán tanulságos és szomorú esetet.

Rengeteg haldoklót kísért át a túloldalra

A New Orleansban élő, 30 esztendős Hadley Vlahol nyolc éve dolgozik ápolóként, haldoklók mellett. Zsenge kora ellenére rengeteg felkavaró, megrendítő élethelyzetet sodort már elé a sors, számos embernek segített, sőt megannyi haldokló utolsó mondatait, kívánságait, sőt panaszait meghallgatta már. Hadley nemrég gondolt egy merészet, és egy TikTok-videóban szedte csokorba, milyen megrendítő utolsó vallomásokkal találkozott eddig, amikor haldoklókat ápolt - írja a Mirror. Lapozd fel galériánkat, melyből kiderül, mi az, amit legjobban bánnak halálos ágyukon a gyógyíthatatlan betegek!

"Minden egyes ember megtaníthat neked valamit. Leélték az egész életüket. Annyi mindenre megtaníthatnak" - mondta a 30 éves ápolónő, aki elárulta a videóban, hogy az egyik páciense azt mondta neki óriási kastélyában, hogy ne az anyagiakra koncentráljon, hanem mindig a jelenre.
Kattints a további képekért!

Ártalmatlannak tűnhet ez a panasz, az orvosok szerint azonban megéri komolyan venni, hiszen akár az életünk is múlhat rajta.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Lifestyle
Ha meglátod az eredményt, többet biztosan nem hagyod ki ezt a trükköt a mosogatási rutinodból!
Lifestyle
Home&Design