Lifestyle

Megérkezik az ítéletidő: Jégesőre is fel kell készülni és ez még nem minden

A D-vitamin függők és a március első napjától fogva a nyarat várók a legkevésbé sem fognak örülni ennek.

Brutális zivatar tarolja le az országot

Többnyire felhős idő várható, inkább csak rövidebb időre süthet ki a nap. Többfelé számíthatunk időszakos esőre, záporesőre, zivatarra, amelyet akár felhőszakadás is kísérhet. Az északnyugati, északi szél a Dunántúlon, majd késő délutántól már északkeleten is erős lesz, az Észak-Dunántúlon viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet az Északnyugat-Dunántúlon csupán 11, 15, másutt általában 18 és 23 fok között alakul. Késő estére 10 és 16 fok közé hűl le a levegő - írja a met.hu.

Erősen felhős vagy borult időre számíthatunk több helyen esővel, záporesővel, helyenként zivatarral. A Dunántúlon, illetve északkeleten erős, főként az éjszaka első felében még viharos lesz az északias szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Kattints a további képekért!

Forrás: met.hu Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Fashion&Beauty
A menyasszonyi sminktrendek minden időszakban egyre megújulnak, nincs ez másként ősszel sem, amikor is a meleg színek lágy összhangja kerül leginkább előtérbe.
Lifestyle
Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a...