Sztárok

Hajas Laci sosem hallott részleteket árult el Molnár Csilláról, a tragikus sorsú szépségkirálynőről: Egy régi fotó is előkerült

Hajas László egykoron még Molnár Csilla, a tragikus sorsú szépségkirálynő haját is készítette a szépségversenyre. Most sosem hallott titkokat árult el és egy régi fotó is előkerült.

Sosem merül feledésbe

Molnár Csilla, az elbűvölő 1986-os szépsékirálynő tragikus sorsát sosem fogja elfeledni az ország. Győzelme után néhány hónappal az iskolát magántanulóként folytatta, hogy eleget tudjon tenni a királynőségével járó felkéréseknek, azonban mindennapjait megkeserítették a pletykák és az egyre szaporodó konfliktusok. 1986. július 10-én kora délután szülei házában halálos adag gyógyszert vett be, és már nem tudták megmenteni az életét. Hajas László most felidézte a szépséggel való közös munkát.

Szombaton tartották a Miss World Hungary 2023 első castingját, ahol a versenyző lányok megmutatták magukat a zsűrinek és a nagyközönségnek. Természetesen az ítészek között most is helyet kapott Hajas László, hazánk egyik leghíresebb mesterfodrásza, aki már évtizedek óta szakmai tudásával járul hozzá a szépségversenyekhez. A Naphire.hu-nak elmondta tapasztalatait: “Most is voltak olyan lányok, akiknél lehetett látni, hogy odafigyelnek a hajukra és az összképre is - abszolút képben vannak a trendekkel. De voltak olyanok is, akik apró lenövéssel és kevésbé higiénikus frizurával érkeztek” - kezdte.
Kattints a további képekért!

Forrás: Naphire.hu Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az elmúlt időszakban több pletyka is szárnyra kapott, miszerint problémák vannak Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságában.
Lifestyle
Az alufólia rendkívül sokoldalú, de elő szokott fordulni egy eset, ami az őrületbe tud kergetni mindenkit. Az egyik séf erre mutatott egy remek trükköt TikTokon!
Lifestyle
A Szűzzel találkozni szeretne az exe. Hétvégi szerelmi horoszkóp!