Sztárok

Meglepő titkokat árult el szakításáról a magyar szépségkirálynő: "Azt a két hetet, amin végigmentem, nem hiszem, hogy meg tudnám bocsátani"

Szarvas Andi április elején szakított a vőlegényével. A Miss World Hungary egykori győztese három és fél éves kapcsolatot zárt le a közelmúltban, s most arról is köntörfalazás nélkül mesélt, hogy élte át a legfájdalmasabb pillanatokat.

Még a szeretetnyelvük is más volt

Három és fél éves kapcsolata végére tett pontot a közelmúltban a korábbi magyar szépségkirálynő, Szarvas Andi. A Femcafe április első felében számolt be róla, hogy a 2018-as Miss World Hungary győztese immár újra a szingli nők táborát gyarapítja. "Emésztettem magam a történtek miatt, de már belátom, ennek így kellett lennie. Most kezdek jobban lenni, erősödni, és a lelki világom is a helyére került. Ez a nagyszerű családom és a csodálatos barátaim nélkül nem sikerült volna. Hálás vagyok nekik" - fogalmazott április elején a gyönyörű celebritás, aki azt mondta, korábbi vőlegényével még a szeretetnyelvük is más volt. "Én tényleg hittem abban, hogy együtt fogjuk leélni az életünket, azért is mondtam igent, amikor feleségül kért. Számomra ez komoly elköteleződés volt, nemcsak egy gyűrű. Rájöttünk, hogy nem tudjuk megadni a másiknak azt, amire vágyik" - magyarázta szűk két héttel ezelőtt az egykori szépségkirálynő, aki a TV2 Mokkájában újabb részleteket árult el arról, hogyan is élte meg a szakítás legfájóbb pillanatait. Lapozz a folytatásért!

A híresség azt mondta, az első időszakban talán még hajlandónak mutatkozott volna a békülésre, azonban az elmúlt hetek mindent felülírtak.
Kattints a további képekért!

Dobó Ági varázslatos környezetben tölti a tavaszt: férjével, Kis Csabával Costa Ricára utazott, és ha már arra járt, néhány vérpezsdítően szexi fotóval is megörvendeztette követőit.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.