Sztárok

Hajas Laci sosem hallott részleteket árult el Molnár Csilláról, a tragikus sorsú szépségkirálynőről: Egy régi fotó is előkerült

Hajas László egykoron még Molnár Csilla, a tragikus sorsú szépségkirálynő haját is készítette a szépségversenyre. Most sosem hallott titkokat árult el és egy régi fotó is előkerült.

Sosem merül feledésbe

Molnár Csilla, az elbűvölő 1986-os szépsékirálynő tragikus sorsát sosem fogja elfeledni az ország. Győzelme után néhány hónappal az iskolát magántanulóként folytatta, hogy eleget tudjon tenni a királynőségével járó felkéréseknek, azonban mindennapjait megkeserítették a pletykák és az egyre szaporodó konfliktusok. 1986. július 10-én kora délután szülei házában halálos adag gyógyszert vett be, és már nem tudták megmenteni az életét. Hajas László most felidézte a szépséggel való közös munkát.

Szombaton tartották a Miss World Hungary 2023 első castingját, ahol a versenyző lányok megmutatták magukat a zsűrinek és a nagyközönségnek. Természetesen az ítészek között most is helyet kapott Hajas László, hazánk egyik leghíresebb mesterfodrásza, aki már évtizedek óta szakmai tudásával járul hozzá a szépségversenyekhez. A Naphire.hu-nak elmondta tapasztalatait: “Most is voltak olyan lányok, akiknél lehetett látni, hogy odafigyelnek a hajukra és az összképre is - abszolút képben vannak a trendekkel. De voltak olyanok is, akik apró lenövéssel és kevésbé higiénikus frizurával érkeztek” - kezdte.
Kattints a további képekért!

Forrás: Naphire.hu Fotó: RTL

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Utazás
Lifestyle
A Nyilasra sorsszerű események várnak. Napi horoszkóp.
Lifestyle
Összegyűjtöttük azokat az illatokat, melyektől kifejezetten irtóznak a nyári hónapjainkat megkeserítő vérszívók.