Bed&Love

Milyen ízű a sperma? Nők meséltek kendőzetlen őszinteséggel tapasztalataikról

Ismét előkerült a nagy kérdés: milyen íze van a férfiak ondójának? A nők természetesen most sem fogták vissza magukat, mutatjuk a legextrémebb válaszokat.

Közvélemény kutatás

Az emberek testnedvei, akárcsak az izzadság vagy az ondó egyénenként különböznek, a Reddit fórumán pedig előszeretettel osztják meg a hölgyek, hogy milyen ízek jutottak eszükbe párjuk spermáját megízlelve. Az, hogy kellemes vagy undorító élményben volt részük, az kommentenként változó. Lássuk a legőszintébb válaszokat!

Friss osztriga: "egy sós halra emlékeztetett, leginkább az osztrigára, némi vízzel. Nem tudom pontosan meghatározni, de ezt az ízt találom a legközelebb hozzá".
Kattints a további képekért!

Leadotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
Gyakran hirtelen jön a szerelem, és ilyenkor vak is tud lenni. Ennél a pontnál nehéz felismerni, hogy te kaptad az alárendelt szerepet a kapcsolatban.
Sztárok
Millie Bobby Brown kislányként robbant be a köztudatba, debütálása óta viszont már jó pár év eltelt, ő pedig mostanra igencsak vonzó fiatal nővé érett.
Sztárok
Vilmos herceg nemrég fontos eseményen vett rész, ahol felesége, Katalin hercegné, illetve közös gyermekeik nem tudtak megjelenni, de még így is gondoltak rájuk.