Bed&Love

Bizsergetően jó: 5 legendás hollywoodi csókjelenet, ami jobban beindít, mint egy felnőtt film

Összeszedtük a filmtörténet 5 legfűtöttebb csókjelenetét, ami akár kedvet adhat egy kis esti akcióhoz a pároddal. A te kedvenced vajon köztük van?

Izgató csókcsaták

Valljuk be őszintén: kit ne izgatna fel egy igazán szenvedélyes csókjelenet? Bár azzal mind tisztában vagyunk, hogy a filmekben látott szexi és vadító csókok nem éppen valódiak, azért némelyik igencsak élethűre, illetve nagyon is hatásosra sikeredett, örök nyomot hagyva így bennünk és a filmtörténelemben egyaránt. Mutatjuk is a TOP 5-öt, kattints a galériára!

Elfújta a szél Az 1939-es Elfújta a szél megkerülhetetlen filmes alapmű a mai napig. Scarlett O'Hara és Rhett Butler szerelme közel sem tökéletes - egészen a kétrészes film végéig valójában egyoldalú - a legtöbben mégis olyan szenvedélyes és karizmatikus férfira vágyunk, mint Rhett.
Kattints a további képekért!

Csokoládé, parfüm, esetleg egy különleges vacsora? Mind szuper ajándék, de ha idén új szintre emelnéd a Valentin-napi ajándékozást, van egy jobb ötletünk!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.