Sztárok

Évekig tagadta, hogy ő az apa: merész képekkel tarol a neten Boris Becker lánya - Fotók

Éveken át tagadta a viszonyt és azt is, hogy Anna az ő gyermeke, aztán kiderült az igazság. A lány 22 évesen ma már keresett modell és kicsit sem szégyellős.

Boris

Több mint huszonhárom évvel ezelőtt a németek teniszező világsztárja egy mámoros éjszakán "esett szerelembe", majd Angella Ermakova modellel egy mellékhelyiség mellett lettek egymáséi. Kapcsolatukból nem lett véget nem érő szerelem, sőt, házasság sem, gyakorlatilag épp addig tartott, amíg aznap este ott elidőztek. Ám így sem maradt következmények nélkül az este - Boris Becker apa lett. "A bulvársajtó évekig jól megélt a sztoriból, pláne, hogy Becker sokáig tagadta, hogy övé lenne a kislány" - írja a TWN.hu.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.