Lifestyle

Van otthon szódabikarbónád? Íme 8 dolog, amire nem is tudtad, hogy jó lehet

A szódabikarbónát nem csak sütéshez használhatjuk, hiszen sokszor jobban beválik a takarítás terén, mint a drága tisztítószerek.

Eltávolíthatatlan foltok

Nem elég, hogy a héten minimum egy napot a takarításra kell szánnunk, gyakran alaposan megküzdünk a foltokkal, főleg azokkal amiket egyszerűen lehetetlen eltávolítani. Hiába fújkáljuk agyon a csapot különböző vízkőoldó szerekkel, ott marad a lerakódás. Hiába dörzsöljük a lábast, nem tűnnek el róla a ronda fekete foltok. Azt viszont kevesen tudják, hogy ilyenkor kell elővenni a szódabikarbónát, és a problémánk nagyon gyorsan megoldódik. Hasznossága mellett nagyon olcsó is, így egy kevés összeget biztosan megspórolunk a használatával. Kevesen tudják, de még a fehér cipőt is újjá lehet vele varázsolni, remek vízkőoldó, és még az extra zsíros edényeket is megtisztítja. Lapozd végig a galériát, és nézd meg mennyi mindenre jó ez a csodaszer!

Te is jártál már úgy, hogy a műanyag edényedet befogta a pörkölt vagy a paradicsomszósz? Engedj rá bele meleg vizet, tegyél bele egy evőkanál szódabikarbónát, áztasd egy kicsit majd mosd el.
Kattints a további képekért!

Mitől lett hirtelen finom a brokkoli és a spenót? Nem, ennek semmi köze a felnőtté váláshoz, ennél sokkal egyszerűbb a válasz.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle