Sztárok

Istenes Bence és Csobot Adél rendkívüli módon köszöntötte 2023-at - ezt még Ördög Nóra sem hagyta szó nélkül

A házaspár az évösszegzés helyett rendhagyó, új szokással köszöntötte a 2023-as évet.

A többit az univerzumra bízzák

Az éjféli pezsgős koccintás mellett a sztároknál már szinte hagyománnyá vált az óévi búcsúztató és az újévi köszöntő poszt. Összegzések, elengedések, fogadalmak és biztatások lepték el a közösségi médiát tegnap délutántól ma hajnalig. A jól megszokott bejegyzések között viszont kitűnt egy egészen új megoldás is. Csobot Adél és Istenes Bence ugyanis egy különleges, már-már megható módszerrel köszöntötte az új évet.

„Elővettünk 12 db. lapocskát és külön-külön felírtuk 12 kis vágyunkat, majd összehajtogattuk és véletlenszerűen 11-et elégettünk (ezeket az univerzumra bízzuk), azt az egyet, ami megmaradt, magunknak kell megvalósítani! Ez lett az újévi szokásunk! Boldog új évet mindenkinek! ” – írták közös Instagram-bejegyzésükben, amely a rajongóik mellett a sztároknál is óriási sikert aratott. Köztük Ördög Nóránál is. „Ez isteni” – kommentálta röviden a műsorvezetőnő a páros új szokását.

Majka hazánk egyik legnépszerűbb előadója, műsorvezetője és sokak számára példakép. Családjáról mégis viszonylag keveset beszél. Most élete legnehezebb pillanatairól vallott.

Leadfotó/Fotó: Instagram / adelcsobot

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...
Egészség
Rengeteg rémisztő történetről lehet hallani a szívrohamokról és annak igencsak meglepő, kevesek által ismert tüneteiről. Akad közül egy, melyről egészen biztos, hogy eddig még te sem hallottál.
Lifestyle