Fashion&Beauty

Ha igazán trendi frizurára vágysz, ilyen hajat vágass: fiatalos, szexi és kényelmes a viselet

Ha arra adod a fejed (szó szerint), hogy bob frizurát vágass, akkor még azt is el kell döntened, hogy melyik verzióját választod. Vannak ugyanis rövidebb, hosszabb, tépettebb, frufrus, nem frufrus fajtái.

Vagány és fiatalos

A legújabb frizuratrendek szerint a vállig érő bobot kell választanod, ugyanis ez a fazon még mindig rengeteg lehetőséget kínál a rövidebb társaival ellentétben. Ezt a frizurát ugyanis tudod formázni, de copfba is fel lehet kötni. Természetesen még a vállig érő bob frizurán belül is akad számos fazon, mutatunk is ötöt, amelyekkel nem lőhetsz mellé. A hajtípusodtól függ, hogy melyik számodra a megfelelő: ha például kevesebb hajad van, egy tépett fazonnal jobban jársz, ugyanis az ad egy kis plusz volument a tincseidnek. Ha nem szereted ezt a fazont, akkor viszont érdemes beszerezned egy jó textúráló spray-t. Akinek pedig göndör a haja, érdemes hajápoló olajokat bevetnie, hogy még szebb legyen a haj textúrája.

Ezzel a frizurával tényleg nem tudsz melléfogni.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A német származású török színésznő is tiszteletét tette a cannes-i filmfesztiválon: a kétgyermekes édesanya úgy ragyogott az eseményen, mint az igazi világsztárok.
Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...