Fashion&Beauty

A "Hepburn frufru" visszatért: nincs most ennél trendibb frizura

Az oldalfrufru hivatalosan is visszatért, a trend legújabb változata pedig egy filmikon által ihletett fazon. Az Audrey Hepburn inspirálta frizurát olyan hírességek is kipróbálták már, mint Bella Hadid és Zoë Kravitz

Az apró frufru újra divat

Ezt a megjelenést egyértelműen a klasszikus hollywoodi Hepburn inspirálta. A korszak több szupermodellje – köztük Naomi Campbell, Helena Christensen, Kate Moss és Claudia Schiffer – a pályafutásuk csúcsán hasonló frufrut viselt. Sok nő frufruval próbálja feldobni a megjelenését, és ennek a legjobb módja most egy ilyen fazon. A frufru vágatása vagy rövidítése az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy drasztikusan változtassunk a megjelenésünkön.

Audrey Hepburnnek nagyon jól állt ez a fazon, de más hollywoodi sztárok is bevállalták már.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Meglepőnek tűnhet, de van egy ital, aminek a megszokottól eltérő az íze, ha nem a földön, hanem a felhők felett kortyoljuk – ennek pedig érdekes oka van.
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.