Lifestyle

Mérgező anyag lehet benne, visszahívták a Spar és Auchan népszerű kenyerét

Májkárosító, rákkeltő anyaggal lehet szennyezve a két áruházlánc által forgalmazott termék. Visszahívták - írja a TWN.hu.

Veszély

A Spar és az Auchan a honlapján tette közzé, visszahívják az egyik népszerű terméküket, mert a hatóságok vizsgálata alapján mérgező anyag lehet benne. "Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a beszállítótól (Abonett Élelmiszergyártó és Kereskedelmi Kft) kapott értesítés alapján, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. által forgalmazott alábbi terméket: Abonett gluténmentes extrudált kenyér, zöldségekkel 100 g (minőségmegőrzési idő: 20.08.2023)hatósági kötelezésre (határérték feletti aflatoxin tartalom) a forgalomból kivonjuk" - írja a TWN.hu, és azt is elárulják, milyen megbetegedéseket okozhat az említett anyag.

Lapozz a folytatásért!

Fotó: Nébih

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...
Lifestyle
Soha többé nem fogod majd másképpen készíteni a fasírtot, ha kipróbálod ezt a receptet.