Lifestyle

Felfoghatatlan: a világnak ezen a pontján a nők nem szülhetnek gyermeket

Amennyiben egy, a gyönyörű szigeten élő nő mégis teherbe esik, több száz kilométert kell utaznia, hogy világra hozza gyermekét.

A világ egyik leggyönyörűbb helye

Brazíliában van egy szigetcsoport, amelyet Dél-Amerika, sőt, a világ leggyönyörűbb helyei között tartanak számon - Fernando de Noronha azúrkék tengerével, gyönyörű tájaival és változatos élővilágával minden látogatót elvarázsol. Amennyiben delfinekkel szeretnénk találkozni, ide mindenképp érdemes ellátogatni, ugyanis világszerte itt található a legjelentősebb delfin populáció. A paradicsomi állapotok megőrzése azonban komoly kihívást jelent a helyiek számára. Bár a szigetekre való belépést napi 500 főben maximalizálták, a túlnépesedés itt is gondot jelent, hiszen negatív hatással van a táj érintetlenségére és az élővilágra.

A brazíliai Fernando de Noronha szigetcsoport a világ egyik legszebb helye

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A született háziasszonyok rengeteg praktikát és trükköt bevetnek a konyhában, hogy még a legegyszerűbb fogásból is a maximumot hozhassák ki. De gondoltad volna, hogy egyetlen esszenciális lépésben...
Lifestyle
Kiszúrni a hűtlenséget elképesztően nehéz feladat, egy új kutatás szerint viszont néhány szakmát végző férfi bizony hajlamosabb lehet rá, mint mások.