Sztárok

Alec Baldwin lánya kiakasztotta az Instagramot: anyaszült meztelenül pózol friss fotóján

A kemény válaszlépés sem maradt el a népszerű közösségi médiás platform részéről.

Imád túllőni a célon

Ireland Baldwin sosem arról volt híres, hogy legyűrhetetlen skrupulusai támadnának, amikor hiányos öltözetben kell megmutatnia magát a női bájakra éhes nagyközönségnek. A 26 éves celebritás persze komoly helyzeti előnnyel indul más nőtársaihoz képest, hiszen szüleitől - Kim Basinger és Alec Baldwin hollywoodi filmcsillagoktól - eleve remek géneket örökölt (az ifjú modell egyébként szinte a megszólalásig hasonlít híres édesanyjára). Ugyanakkor néha hajlamos átesni a ló túloldalára: olykor-olykor túlzottan sokat mutat magából, ezzel pedig kénytelen-kelletlen megöli a titokzatosság varázsát. Az ősi igazság bizony ebben az esetben is hatványozottan igaz: "A kevesebb néha több". A fiatal Baldwin-csemetének bizonyára beletelik még pár évbe, mire ténylegesen felfogja, mit is takar ez az egyszerű, de mindenki számára megszívlelendő bölcsesség.

A divatmodell most ismét a saját határait feszegeti. Legújabb fotójával még az Instagramot is sikerült kiakasztania. A szóban forgó fényképen a sztárcsemete testét mindösszesen egyetlen arcmaszk "takarja", ettől eltekintve viszont teljesen meztelen. Baldwin békésen heverészik egy ágyon, s közben az okostelefonja képernyőjére mered - az Instagram-lakók pedig természetesen mohón bámulták a celebritás fedetlen testét. A közösségi portál üzemeltetői sem teketóriáztak sokat: rövidesen törölték a felületről botrányos fotót, melyet erre a linkre kattintva lehet megtekinteni.

Fotó: Jerritt Clark / Getty Images

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A szakemberek szerint nem árt az óvatosság, ha esetleg összefutunk velük. Azonban ha bizonyos szabályokat betartunk, akkor nem kerülhetünk életveszélybe.
Sztárok
Még sincs annyira nagy harmónia Ben Affleck és Jennifer Lopez között? Páran már aggódtak miattuk, köztük egy közeli barátjuk is.