Fashion&Beauty

Ez az a híres raffia táska, amit idén nyáron minden stílusos nő hord - te se hagyd ki!

Stílusos, nyárias és nagyon trendi az idei szezon legnépszerűbb táskája, amit most lépten-nyomon láthatunk az üzletekben! Bemutatjuk nektek a raffia anyagú kosártáskákat, melyek bevásárlásra, strandolásra vagy a nyári vakációzásra is tökéletesek! A teljes válogatásunkért kattintsatok a képgalériánkra.

A raffia kosártáskák mindenütt ott vannak idén nyáron

Egyszerűen nem lehet betelni az idei év menő táskáival! Pár hónappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy a hálós fazonú bevásárlótáskák, valamint a hálóval bevont kis retikülök lesznek a legnépszerűbbek idén - nos, úgy fest, hogy a meleg időjárás beköszöntével a divat is nyárias irányt vett, hiszen az apró raffia táskák mellett most a nagy alakú raffia kosártáskák is megjelentek a divatpiacon!

A nagy alakú raffia kosártáskák strukturált, kötött alakjuk miatt nem valók elegáns eseményekre, esti alkalmi megjelenésekre, inkább amolyan nappali táskák, melyekbe mindenfélét lehet pakolni! Vakációzni és bevásárolni, például tökéletes, de a strandokon is nagyon népszerű és elegáns látványt nyújt ez a darab. Ha tetszik ez a fazon, még idejében be tudsz ruházni rá, hiszen nyár végéig bőven ki fogod tudni használni. Mutatjuk is a legjobb darabokat a cikk alján lévő képgalériánkban!

A raffia kosártáskák most természetes, bézses-világosbarnás színben kaphatók a üzletekben, melyeket különböző poliészter és bőr anyagból készült színes betételemekkel szoktak feldobni a márkák. Érdemes olyan színkombinációban választanod belőle, ami illik a nyári gardróbod többi eleméhez, mert így tökéletesen egyben lesz az outfited!

Mutatjuk is a nyári szezon legnépszerűbb táskáiból, a raffia kosártáskákból készült összeállításunkat, melyet a lenti képgalériánkra kattintva tudtok elérni!

Mango Bőr kosártáska 23 995 Ft
Kattints a további képekért!

Felejtsd el a kardigánokat vagy a nyári blézereket: az idei menő nyári felső trend, nem más, mint a kimonó ruha! Egy kapással fel tudod magadra venni, ráadásul egy menő ruhaként is megállja a helyét, ha éppen arra lenne szükséged. Mutatjuk a legjobb darabokat!

Leadfotó, fotó: Stradivarius

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.