Lifestyle

Diéta és edzés nélkül fogynak a japánok: mindössze ennyit csinálnak

A legtöbb gyors fogyást ígérő tipp vagy edzésre, vagy diétára épül, ám néha hiába a rendszeres sport és a nagy odafigyeléssel összeállított étrend, az eredmény csak várat magára.

A japánok bevett módszere

Diéta alatt az ember vagy feladja, vagy elkezd új és addig ismeretlen dolgokat kipróbálni. Ha te is hasonló helyzetben vagy, ajánljuk figyelmedbe a japánok bevett súlycsökkentő módszerét, a légzésdiétát. Nevével ellentétben nem az a lényege, hogy egy bizonyos ideig csak levegőn éljünk, ennél sokkal kíméletesebb. A hosszú ki-és belégzésekre épül, a szakemberek szerint ugyanis a nagy mennyiségű oxigén segít a hájréteg eltüntetésében. A zsírsejtek oxigénből, szénből és hidrogénből állnak: amikor veszünk egy mély levegőt, az oxigén vízre és szénre bontja őket, ezáltal pedig tulajdonképpen eltünteti a pluszkilókat. A légzésdiéta során egyébként nem csupán a hájtól szabadulhatunk meg, hanem a toxinoktól is, utóbbi azért szerencsés, mert minél kevesebb méreganyag van bennünk, annál gyorsabb a súlyvesztés.

lapos has nadrág

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.