Lifestyle

Kiderült, melyik Bridgerton testvér szerelmi élete lesz a 3. évad központi sztorija

Lecserélik a Bridgerton egyik színésznőjét, és ennek a testvérnek a szerelmi élete lesz a középpontban – ezt lehet eddig tudni az új évadról.

Bridgerton 3. évad

Alig másfél éve debütált a Netflixen a Julia Quinn bestseller regénysorozata alapján készült Bridgerton család című kosztümös sorozat, amelyben nyolc összetartó testvér keresi a szerelmet és a boldogságot London előkelő köreiben. Az első évad óriási sikert ért el, a streaming-szolgáltató egyik legsikeresebb szériája lett, így nem meglepő módon már a 2. évad bemutatója előtt berendelték a 3. és 4. etapot is.

A március végén debütált második évad – melyben a legidősebb fivér, Anthony talált rá élete párjára – még az elsőt is túlszárnyalta népszerűségben, több rekordot is megdöntött, többek között a premierhétvégén ez lett a legnagyobb nézettségű angolnyelvű sorozat az amúgy egyre rosszabbul teljesítő Netflixen. Mindezek után nem csoda, hogy a rajongók már alig várják a folytatást, és mindent tudni akarnak arról, mire számíthatnak a harmadik évadban.

Az már biztos, hogy a sorozat történetvezetése eltér majd a regényektől – erről az egyik színész beszélt egy médiarendezvényen, amiről a Deadline számolt be. Hogy az illető milyen kulisszatitkokat árult el, illetve, hogy melyik szereplőt voltak kénytelenek újracastingolni a készítők, arról cikkünk következő oldalán tudhatsz meg többet.

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.
Lifestyle
Az átalakult Twitter és az X került reflektorfénybe egy felhívás kedvéért, ami ugyebár Elon Musk tulajdona. Aki kitalálta a poént, azt Musk akár fel is veheti a marketing csapatába.
Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...