Napi horoszkóp: A Szüzet teljesen felkavarja ma egy hír, ami belső konfliktust idézhet elő - 2022.05.17.

A Bika rengeteg pénzt szórhat ma el. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Lehet, hogy ma csalódnod kell a környezeted egy tagjában, aki nem akar részt vállalni egy számodra fontos feladatban. A jó hír az, hogy te magad is megbirkózol vele, de a sértettség mélyen benned marad, és úgy érzed, cserbenhagytak.


IV.21. - V.20.

Bika

Ma nem vagy olyan hangulatban, hogy fegyelmezett munkavégzésre tudd fogni magad. Nemcsak figyelmetlenné válhatsz, de utat engedsz az önkényeztetésnek, amely esztelen költekezésre sarkallhat téged. Legyél óvatos, és fogd vissza magad!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A mai napon zavarba hozhat téged valaki, aki nem pontosan úgy cselekszik, ahogyan azt elvártad tőle. Talán nem is kellene ezzel foglalkoznod, mindenki tegye a dolgát a saját belátása szerint. Neked csakis a saját dolgod, és az elérendő célod legyen az első.


VI.22. - VII.22

Rák

Amennyiben a mai nap folyamán választás elé állítanak téged, akkor a saját ösztöneidet kövesd. Ez a nap nem a racionalitásról szól számodra, a megérzéseid fognak a segítségedre lenni abban, hogy megtaláld azt, amit megálmodtál magadnak.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nyugodt, letisztult gondolkodásra van szükséged, ha át akarod vészelni azt, ami a mai napon rád vár. Ügyelj arra, hogy ne tedd magad és környezeted számára még bonyolultabbá a helyzetet. Fúj visszavonulót, hogy átgondolhasd a kialakult szituációt!


Szűz

Egy hír vagy esemény hatására viaskodhat benned a stabilitás és a nyugalom iránti vágy, illetve az igény arra, hogy valami új dologba kezdj bele, és izgalmasabbá tedd az életedet. Ez egy nehéz belső konfliktus, de feloldható, ha igyekszel az arányokat tartani.


Mérleg

Kiderülhet egy tervedről, hogy nem pontosan úgy valósul meg, mint ahogyan azt elképzelted, de emiatt felesleges bánkódnod. Ne feledd, hogy a körülmények folyamatosan változnak és neked ehhez kell igazítanod a terveidet is.


Skorpió

Meg kell találnod az egyensúlyt két hozzád közel álló ember között úgy, hogy lehetőleg egyik se érezze magát elhanyagolva, vagy ne érezze azt: nem támogatod eléggé. Neked juthat a hálátlan szerep, hogy valamiképp békét teremts közöttük.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Mielőtt ma valakinek a cselekedeteit elítéled, légy körültekintő és próbáld megérteni az illető mozgatórugóit akkor is, ha a tettei bántanak téged. Lehet, hogy néhány mondattal, megértéssel most minden a helyére kerülhet és kialakul egy mindenki számára elfogadható helyzet.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma egy rég elfojtott érzés törhet fel benned. Azt gondoltad, hogy már rég túljutottál rajta, most mégis elemi erővel maga alá temethet téged. Nem szabad azt érezned, hogy az érzékenység a gyengeség jele, engedd meg magadnak ezt az érzést!


Vízöntő

Erős vagy és határozottan képviseled azt, amiben hiszel, de néha gondolnod kellene arra is, hogy vannak olyanok, akik úgy érzik, hogy a te kiállásod fenyegetést jelent rájuk nézve. Ez lehet az oka, ha ma ellenállást tapasztalsz másokkal szemben.


II.21. - III.20.

Halak

Van egy elvarratlan szál az életedben, amely folyamatosan ott van a gondolataidban, de nem tudod rászánni magadat, hogy megtedd azt, amiről tudod, hogy előbb vagy utóbb meg kell. Ne várd meg a napot, amikor szembe jön veled a valóság, inkább lépj a tettek mezejére!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak