Sztárok

A tragédia után újra egyesült a család: szívszorító fotót posztolt Cristiano Ronaldo

A 38 éves labdarúgó egy megható Instagram-bejegyzés révén adta rajongói tudtára, hogy párja, Georgina Rodríguez és újszülött kislányuk hazatért a családi fészekbe a tragédiával végződött szülés után.

Családi tragédia

Cristiano Ronaldóról általában braúros szakmai sikerei kapcsán szokott beszélni a nagyvilág, azonban a portugál válogatott és a Manchester United 38 éves labdarúgója az utóbbi néhány napban mérhetetlenül szomorú apropót szolgáltatott arra, hogy róla cikkezzenek az újságok: a világsztár április 18-án jelentette be, hogy élettársával, Georgina Rodríguezzel közös ikergyermekeik egyike nem élte túl a szülést.

„Legmélyebb fájdalmunkkal tudatjuk, hogy a kisfiunk életét vesztette. Nincs ennél nagyobb fájdalom szülőként, csak a kislányunk születése ad erőt, reményt és boldogságot az élethez ezekben a pillanatokban. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és a nővéreknek a szakszerű ellátást és a támogatást, ők minden tőlük telhetőt megtettek. Mindnyájunkat letaglózott ez a veszteség, szívélyesen kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását és védelmét ebben a nagyon nehéz időszakban” - írta Ronaldo a közösségi médiában. A világklasszis futballista és Rodríguez még tavaly októberben jelentették be, hogy már amúgy is népes családjuk hamarosan ikergyermekekkel bővül, majd a híresség egy megindító Instagram-videó révén árulta el, hogy szerelme egy kislányt és egy kisfiút hord a szíve alatt.

Ronaldót a minap először fotózták le a tragédia óta, arckifejezése pedig mindent elárult a rajongóknak pokoli fájdalmáról. Az aranylabdás futballista most újabb bejegyzéssel jelentkezett az Instagram-oldalán.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...
Lifestyle
Ha azt hiszed, minden fogyókúrás italt kipróbáltál már, akkor mutatnák neked egy otthon is elkészíthető italt, mely állítólag hatékonyan elősegítheti a testsúly csökkenését.