Lifestyle

Rajzolj egy házat, egy fát és egy személyt - Alkotásod elárulja, milyen ember vagy valójában!

Csak egy papírra és egy íróeszközre, valamint pár perce lesz szükséged, hogy kiderítsd, milyen ember is vagy valójában - talán nem is gondolnád, de rajzodból igen pontos személyleírást kapsz!

Személyiségteszt

Mindenkinek teljesen más a személyisége, hiszen tudjuk, hogy nem létezik két ugyanolyan ember. A pszichológusok úgy vélik, hogy ahogyan mindannyiunknak egyedi aláírása van, úgy a rajzaink, firkantásaink, papírra vetett formáink is elárulják belsőnk milyenségét, amelyek információt szolgáltatnak az emberekkel kapcsolatosan. Gondoljunk csak a grafológiára, amelyből számos dolgot le tudnak szűrni a szakértők egyes emberek személyiségét illetően. A következő 'ház-fa-személy teszt' (HFSZ) egy projektív technika, melynek célja, hogy az elvégző fő személyiségjegyei meghatározásra kerüljenek. Tehát vess papírra te is egy házat, egy fát és egy embert, majd lapozz, hogy megtudd főbb személyiségjegyeidet!

ház rajz tervrajz

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Már régóta foglalkoztatja a rajongókat, hogy mégis mi lehet az oka annak, hogy ezer éve látták utoljára Victoria Beckham gyönyörű mosolyát.
Sztárok
Ami Eva Longoriával és férjével José Bastónnal történt, az szerelem volt második látásra.
Lifestyle
Felejtsd el a drága zsíroldókat és az órákig tartó súrolást. Olvass tovább, ezentúl csak így fogod takarítani a mikrót!