Lifestyle

Csak a boncasztalon derült ki, hogy nem is emberi holttestet találtak: még a szakértő is elsápadt

Vasárnap délután holttestre bukkantak Amerikában, az indianai Garyben. A helyi hatóságok azt hitték, egy 23 éves, eltűntként nyilvántartott lány teteme került elő, a boncasztalon azonban kiderült, hogy hatalmasat tévedtek.

A rend őreinek nem volt okuk kételkedni

Legyenek bármennyire felkészültek, szemfülesek és slágfertigek, néha még a rend derék őreit is érheti csúnya meglepetés munkájuk során. Kissé kínos az ilyesmit beismerni, hiszen a hatóságok - főként persze az amerikai rendőrfilmekben - a törvényesség és a rend letéteményesei, akik éberen őrködnek az oltalomra szoruló állampolgárok álma felett. Sajnos azonban néha még ők is szomorúan konstatálják, hogy hiba csúszott a számításaikba. És ez nemcsak itt, Magyarországon, de még az Egyesült Államokban is előfordul. Ezt bizonyítja most következő, egyszerre megdöbbentő és megmosolyogtató igaz történetünk is.

A helyszín az indianai Gary városa, ahol egy csatornakarbantartó munkás még vasárnap délután fedezett fel egy zöld ronggyal letakart holttestet - számolt be róla az NBC Chicago. A férfi természetesen azonnal értesítette a szörnyűségről a helyi hatóságokat, akik nagy erőkkel vonultak a helyszínre. A rendőrök legmerészebb álmukban sem gondolták volna, hogy valójában nem is emberi holttest hevert azon az elhagyatott, bozótos területen, ahol a csatornakarbantartó munkás épp bóklászott. Persze nem is nagyon volt okuk egyebet feltételezni, ugyanis minden jel arra mutatott, hogy a holttest előkerülése egy rejtélyes bűnügy újabb - és legmegrázóbb - fordulata lesz.

Fotó: 123rf

Lapozz a második oldalra, a történet folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Gmail folyamatosan fejlődik, hogy igazodni tudjon a felhasználók igényeihez. A levelezőrendszerben egy új gombot kapunk majd.
Sztárok
Ákos lezárta az akusztikus koncerteket, és innentől a nyári turnéra fog koncentrálni. Később kiderül, hogy a lánya itt is feltűnik-e majd a színpadon.
Sztárok
Nigériai látogatásuk során a sussexi hercegi pár, Meghan és Harry óriási hibát vétett, amiért csak úgy zúdulnak rájuk a kritikák, valamint a nem túl szép jelzők, mint például a "hazaáruló", ami...