Sztárok

Így néz ki Lékai-Kiss Ramóna húga - ritka fotó készült a nővérekről

Ritka pillanatok egyike, amikor Lékai-Kiss Ramóna nővérével együtt fotózkodik. De most mégis elkészült egy kép, amelyen szemmel látható a hasonlóság!

Lékai-Kiss Ramóna és a nővére

A színésznő hivatalos instagram oldalán osztotta meg a fotót. A bejegyzés szövege szerint talán 20 év alatt negyedszer sikerül Lékai-Kiss Ramónának képet készítenie a nővérével. Debóra nagyon hasonlít Ramira, a testvérek le sem tagadhatnák egymást. A hasonlóság a kommentelőknek is feltűnt, dicséretükkel el is halmozták a testvérpárt.

Leadfotó: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=513653116793841&set=pb.100044474...

Két amatőr fosszíliavadász séta közben felfedezett egy mamut lábszárcsontot, a világhírű természettudós, Sir David Attenborough pedig nem tudott ellenállni a különleges leletnek, így egy régészekből és paleontológusokból álló csapattal azonnal a helyszínre sietett… A szakemberek szerint ilyen típusú felfedezés nemzedékenként csak egyszer adódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Sztárok
Még mindig irigylésre méltóan tartja magát az 53 éves Leah Remini, viszont az utóbbi időben nem a színészi alakításaitól hangos a sajtó.
Sztárok
Tény, hogy rengeteg hullámvölgyes, bonyolult sztárkapcsolatnak lehettünk már tanúi, Megan Fox és Machine Gun Kelly szerelme viszont kétségtelenül sok fordulatot tartogatott már a rajongók számára.