Kitálalt az igazságról Michael Jackson húga: szörnyen bánt vele a világsztár, még ma sem felejti a kegyetlenségeit

Rengeteg rajongó töpreng azon mind a mai napig, milyen lehetett valójában Janet és Michael Jackson kapcsolata. A felszínen úgy tűnt, jó viszonyt ápoltak egymással, ám egy vadonatúj életrajzi film teljesen más megvilágításba helyezi a kettejük kapcsolatát…

Mi az igazság?

Michael Jackson 2009. június 25-én váratlanul hunyt el Los Angeles-i otthonában: még most is világszerte gyászolják a pop királyát, aki azon túl, hogy úttörő énekesként, táncoskét és zeneszerzőként írta be magát a történelembe, az amerikai popkultúra egyik legmeghatározóbb alakjának számít. Hasonlóan fényes karriert futott be a húga, Janet is, aki minden idők egyik legsikeresebb előadójaként világszerte több mint 100 millió lemezt adott el – nincs is ebben semmi meglepő, hiszen a Jackson család legfiatalabb gyermeke a testvéreihez hasonlóan kisgyerekként ismerkedett meg a showbiznisszel, és már nyolc esztendősen színpadon állt. Janet és Michael közt nyolc év volt a korkülönbség, s a legtöbben úgy tudják, nagyon jó viszonyt ápoltak egymással – ám egy nemrég készült dokumentumfilm felszínre hozta az eltemetett sérelmeket, fájdalmakat és az évtizedeken át őrzött titkokat. Részletek a galériában!

Janet kiskorától kezdve felnézett a bátyjára, akit felnőttként, a karrierje csúcsán is végig támogatott mindenben. S bár az énekesnő valóban teljes szívéből szerette a testvérét, Michael sokat bántotta őt.
Kattints a további képekért!

Idén júniusban lesz 13 éve, hogy a pop királya nincs velünk: Michael Jackson halála 2009-ben sokkolta az egész világot, az énekes azonban bizony előre gondolkodott – tudta, mi az az egy-két dolog, amit magával akart vinni a sírba.

Leadfotó: John Barr/Liaison/Getty Images

Oldalak