Fashion&Beauty

Palvin Barbi szinte felismerhetetlen új frizurájával: rövid hajjal pózol a címlapon

Palvin Barbi a legújabb címlapfotóján új frizurával debütált. Igen szokatlan számunkra a megjelenése, nem is tudjuk, hogy láttuk-e valaha ilyen rövid hajjal a modellt.

Minden magazin címlapra szeretné tenni

Palvin Barbi egészen elképesztő modellkarriert futott be az elmúlt évek során. Nagyon büszkék vagyunk rá magyarként, hiszen hatalmas sikereket ért el a pályafutása során. Rengetegszer szerepelt címlapokon, a legnagyobb márkákkal dolgozhatott együtt. Nemrégiben a spanyol Elle címlaplánya volt, később pedig a szingapúri Harper's Bazaaron pózolt. Ezúttal szintén egy neves magazin kérte fel egy fotózásra, a török Vogue digitális márciusi lapszámán láthatjuk.

Mint tudjuk, a modellek nem változtathatnak gyakran a megjelenésükön, éppen emiatt - ami a frizuráját illeti - Palvin Barbi sem esett át nagy változásokon az elmúlt években. A fotózásokon viszont rengeteg póthajat, hajszínezőt és kiegészítőket használnak, vagy olykor parókát adnak a modellekre. Nehéz eldönteni, hogy a legújabb címlapfotóján saját haját vagy egy parókát láthatunk, mindenesetre azt elmondhatjuk, hogy nagyon rég láttuk ennyire rövid hajjal a modellt.

Nézd meg a galériánkat, mutatjuk az elmúlt időszakban készült címlapfotóit:

Nemrégiben a szingapúri Harper's Bazaar kérte fel Barbit, hogy legyen a címlaplányuk.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.