Ez a fiatal magyar szépség képviseli hazánkat a világ legrangosabb modellversenyén

Világszépe lehet a 19 éves Palócz Lénából a Top Model of the World világversenyen. A modell már két hete Egyiptomban van a felkészítő táborban, a szépségverseny döntője március 11-én kerül megrendezésre.

Neki szurkolhatunk: Palócz Léna

A 19 éves makói születésű Palócz Léna képviseli Magyarországot a nemzetközi mezőnyben a 28. Top Model of the World versenyen, Egyiptomban. A szépség szüleivel él Földeákon és egy magán zeneiskolában klasszikus klarinét szakon tanul. Egészen kicsi lányként, 7 évesen kezdett el zenélni, mára már a helyi fúvós zenekarban játszik, hivatásos zenész szeretne lenni – írja róla a Blikk. Emellett sminkiskolába is jár, mivel ez a terület is érdekli. „Mindig vonzott a szépségipar világa, a színpad, a divat, a gyönyörű ruhák. Ezért úgy döntöttem, családom támogatásával, hogy szeretném ezen az új területen kipróbálni magam és profi szakemberektől tanulni, illetve tapasztalatot gyűjteni” – idézi a portál Lénát.

A Top Model of the World hazai előválogatójára, a Magyarok Világszépe versenyre még tavaly jelentkezett, de az sajnos akkor elmaradt a vírushelyzet miatt. Meglepődött, amikor értesítették, menjen be castingra az idei versenyhez. „Nagyon örültem, amikor hívtak, szinte nem hittem el, hogy végül engem választottak ki arra, hogy képviseljem Magyarországot. Előtte még sosem szerepeltem szépségversenyen. Ezért is nagyon örültem. Megtisztelő feladat, igyekszem a legjobbat kihozni magamból” – mondta el a Makó híradónak.

Lapozz cikkünk folytatásáért!

Oldalak