Palvin Barbi szinte felismerhetetlen új frizurájával: rövid hajjal pózol a címlapon

Palvin Barbi a legújabb címlapfotóján új frizurával debütált. Igen szokatlan számunkra a megjelenése, nem is tudjuk, hogy láttuk-e valaha ilyen rövid hajjal a modellt.

Minden magazin címlapra szeretné tenni

Palvin Barbi egészen elképesztő modellkarriert futott be az elmúlt évek során. Nagyon büszkék vagyunk rá magyarként, hiszen hatalmas sikereket ért el a pályafutása során. Rengetegszer szerepelt címlapokon, a legnagyobb márkákkal dolgozhatott együtt. Nemrégiben a spanyol Elle címlaplánya volt, később pedig a szingapúri Harper's Bazaaron pózolt. Ezúttal szintén egy neves magazin kérte fel egy fotózásra, a török Vogue digitális márciusi lapszámán láthatjuk.

Mint tudjuk, a modellek nem változtathatnak gyakran a megjelenésükön, éppen emiatt - ami a frizuráját illeti - Palvin Barbi sem esett át nagy változásokon az elmúlt években. A fotózásokon viszont rengeteg póthajat, hajszínezőt és kiegészítőket használnak, vagy olykor parókát adnak a modellekre. Nehéz eldönteni, hogy a legújabb címlapfotóján saját haját vagy egy parókát láthatunk, mindenesetre azt elmondhatjuk, hogy nagyon rég láttuk ennyire rövid hajjal a modellt.

Nézd meg a galériánkat, mutatjuk az elmúlt időszakban készült címlapfotóit:

Nemrégiben a szingapúri Harper's Bazaar kérte fel Barbit, hogy legyen a címlaplányuk.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak