Egészség

Óriási újítás az egészségügyben: alkalmazással tudják követni az orvosok a betegeik állapotát

Egy új digitális megoldásnak köszönhetően a páciensek kezelőorvosai távolról, okoseszközeik segítségével tudják ellátni a betegfelügyeletet.

Forradalmi újítás a digitális betegfelügyelet terén

A Vodafone Magyarország okostelefonokkal és SIM-kártyákkal támogatja az Innomed Medical Zrt.-t., hogy elősegítse telemetriás EKG-rendszerük széles körű terjedését. Az Innomed digitális megoldása révén a páciensek kezelőorvosai távolról, okoseszközeik segítségével tudják ellátni a betegfelügyeletet, lecsökkentve ezáltal a szívbeteg, illetve szívműtéten átesett betegek kórházi ellátási idejét. A fejlesztés a két cég több éves partneri kapcsolatának köszönhetően jött létre. Az eszköz működését egy különleges esemény keretében, a magyar jégkorong-válogatott játékosainak közreműködésével mutatták be a nagyközönségnek. A játékosok egy rövid jégkorongmérkőzésen játék közben magukon viselték az eszközt, hogy az a sporttevékenység következtében változó szívműködésüket (pl. a megemelkedő pulzusszámot) megfigyelhessék. Az eszköz által rögzített adatokat a helyszínen jelenlévők élőben, kivetítőn követhették, így betekintést nyerhettek a rendszer felhasználói felületébe.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Kiadós volt az ebéd, finom a koktél, de elfogyott az idő - az édesanyának nem akármilyen ötlete támadt.
Lifestyle
Megható történet járja körbe a világot: a főszereplő egy átlagos anyuka, átlagos gondokkal. Ami történt, az viszont meseszerű.
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint ismét egy tanulmány készült, ami bebizonyította: a férfiak a szőke nőkre buknak. Kivéve, ha feleséget keresnek.