Lifestyle

Ez a 3 csillagjegy lesz 2022 nagy nyertese: túllépnek saját határaikon is

Nyakunkon az újév, három csillagjegy szülötte pedig különösen izgatott lehet. Ők lesznek azok, akik jövőre túllépnek majd a határaikon.

Csillagok

2022 jó év lesz, ebben biztosak lehetünk. A szerencse bolygója, a Jupiter ugyanis a középpontba kerül majd, és a tizenkét hónap során minden csillagjegynek felejthetetlen boldogsággal teli pillanatokat szerez. Az asztrológus szerint a Jupiter rendíthetetlen életszeretetet és a bizalmat ad majd, így az lesz az érzésünk, hogy mindennek lesz értelme, még a rosszabb időszakokban is. A szerencse azonban önmagában még nem lesz elég - írja a TWN.hu, majd az is kiderül, kik lesznek 2022 nagy nyertesei.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Remélhetőleg most nem kell akkora tömegre számítani a boltokban, mivel nem hosszú hétvége lesz, és az anyák napja miatt is még lesz időnk bevásárolni.
Sztárok
A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét.
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.