Recept

Muszáj kipróbálnod őket: ezek a zseniális konyhai trükkök megkönnyítik az életed

Igen hasznos fortélyokról van szó, amelyekben biztosan nem fogsz csalódni.

Konyhai praktikák

A főzésnek nem kell mindig kínszenvedésnek lennie – sokkal könnyebbé teheted a feladatot, ha ismersz néhány trükköt, amelyekre sosem gondoltál volna azelőtt. Hagymaszeletelés és sírás, edénybe ragadt ételek – valljuk be, mindannyian találkoztunk már ezekkel a kellemetlen szituációkkal, azonban ezek a stresszes helyzetek elkerülhetők. Lapozd át galériánkat, ahol bemutatjuk azokat a praktikákat, amelyekkel megkönnyítheted a dolgod a konyhában.

Ha szeretnéd elkerülni a hagymaszeletelés közbeni könnyeket, tarts egy szelet kenyeret a szádban, amely felszívja a zöldségből származó, páraként felszálló nedveket.
Kattints a további képekért!

Ha unod már a magyaros fogásokat, ez a felejthetetlen lakoma biztosan az ínyedre lesz.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Recept
Sztárok
Harry és Meghan ellen szövetkezett az uralkodó és a trónörökös, ám a királyi szakértő szerint mindketten kudarcot vallottak, ami meglehetősen megviseli apát és fiát.
Sztárok
Anno Marics Peti csak álmodozott a hírnévről, és abban sem volt biztos, hogy a Valmar be fog futni zenekarként. Visszaemlékezett a régi időkre, amikor még buszjegyre is alig volt pénze.
Egészség
Egy új kutatás szerint már napi fél kanálnyi olívaolaj csökkentheti a demenciában való elhalálozás kockázatát, de ez még nem minden.