Lifestyle

Férfi vagy női aggyal gondolkozol? Ebből a villámtesztből most kiderül

Azt tudjuk, hogy biológiailag a nők, vagy éppen a férfiak csoportjához tartozunk, ám azt kevésbé, hogy nő vagy férfi aggyal gondolkozunk. Ebből a rövid tesztből kiderítheted!

Férfi vagy női?

A neurológusok szembe mentek azokkal a tényekkel miszerint valaki nő, vagy valaki férfi. Nos, ezt igen könnyen ki lehet deríteni, de ők inkább az agyunkra, vagy éppen a gondolkozásunkra voltak kíváncsiak. A Cambridge-i Egyetem professzora, Simon Baron-Cohen szerint annak ellenére, hogy kutatói társai azt mondják, hogy nincs az agy nemét igazoló bizonyíték, kétféle típus létezik; empátia típus, ez általában a női agyra jellemző, illetve van a másik, a „férfi” agy. Na de most lássuk a tesztet!

Lapozz a részletekért!

Fotó: Pinterest

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem forognak többé a kamerák: véget ért az Ázsia Expressz idei szezonja, így Krausz Gábor és Mikes Anna is hazatérhetett. A neves séf nem csupán közelmúltbéli élményeiket elevenítette fel, de arról...
Egészség
A glutént csendes gyilkosnak is nevezik, nem véletlenül, hiszen sokszor észrevétlenül okozhat krónikus gondokat a szervezetben, ha valaki érzékeny erre a növényi fehérjére.
Sztárok
Az utóbbi években már nem láthattuk színpadon a 85 esztendős korában elhunyt Tordy Gézát. Arról, hogy miért intett búcsút mesterségének a legendás színész, most régi barátja, Körtvélyessy Zsolt...